Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Lex Luthor

2010.02.22

 

                Lex Luthor életrajza

Az egyik legkönyörtlenebb és leghatalmasabb üzletembernek, Lionel Luthornak a fiaként nem volt könnyű a gyerekkora. Kilencéves, amikor a smallville-i meteoresőben örökre elvesztette a haját. Szörnyű emléke az is, amikor 12 éves korában meghalt az anyja és az öccse. Lex és az apja között bonyolult a kapcsolat. Lexet Lionel küldi Smallville-be, hogy a LuthorCorp 3. számú műtrágyaüzemét vezesse.

                  A milliárdos playboy 

Apja vagyonának köszönhetően Lex a kiváltságosok életét éli. A legjobb ruhákban jár, a legújabb kocsikat vezeti és magángépen röpköd a világ körül -a Luthor milliárdokból szinte minden és mindenki megvehető. Idővel azonban ő is felismeri az igazságot, hogy a boldogság nem pénzért vásárolható.

                   Paranoiás

Mivel Lex Luthor villájába már annyiszor próbáltak meg behatolni és az életére törni, a dolgozószojába mellett kialakította a biztonságos pánikszobát. Vajon tényleg ennyi megátalkodott ellensége van, vagy csak a paranoiája "lépett" eggyel magasabb szintre?

                  Melyik az igazi Lex?

Egy fekete kriptonittal folytatott kísérlet során Lex személyisége "kettéhasadt". A sötét oldala, "Alexander" meg akarta ölni Clarkot és Chloét, megcsókolta, majd kidobta a döbbent Lanát, és bezárta a jó fiú Lexet. Amikor a két Lex újra egyesült, a kérdés válasz nélkül maradt -melyikük volt az igazi Lex?

 

A mappában található képek előnézete Lex Luthor